KOMPLETTA BADRUM

3-D ritning

Planritning

Våra badrumsrenoveringar är ett helhetskoncept där vi ansvarar för hela ombyggnaden. Du får en kontaktperson som samordnar allt. Yrkeskunniga och certifierade montörer gör att du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. Och att du i förväg vet exakt vad ditt nya badrum kommer att kosta och när det kommer att vara färdigt.

Säkert har du redan en tanke om hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Vi hjälper dig gärna att utveckla den tanken. Kom in till vår butik, inspireras av våra badrumsutställningar, kläm och känn på produkterna och stäm av dina ideer med oss. Eller boka ett hembesök, så ses vi i ditt badrum


Vi ritar upp ditt nya badrum i vårt 3D-program, testar olika stilar, produkter, material och färger. Kanske vill du testa något mer vågat? Programmet gör det enkelt att se olika lösningar. Offert, fast pris och tidsplan, du får en detaljerad, skräddarsydd offert på hela genomförandet.

Offerten innefattar rivning, underarbete, produkter, installation, städning och samordning av hela arbetet. Plus en tidsplan. Inga obehagliga överraskningar.


Ett badrumsbygge kräver en rad olika yrkeskompetenser - elektriker, snickare, målare, plattsättare och rörmontörer. Din kontaktperson ser till att arbetet utförs professionellt. i rätt ordning och att det blir färdigt i tid. När det är klart bokar vi ett besiktningsmöte där vi tillsammans går igenom ditt nya badrum och checkar av allt som är gjort. Du får generösa garantier på både produkter och utfört arbete.

Är ni intresserade? Ring Johan Ohlsson på 070-3167794 och boka ett första hembesök för att gå igenom detaljer och få tips & trix om vad som passar ditt badrum bäst!